Stöd Smaka på Tjust

Bli sponsor och visa ditt företags engagemang i utvecklingen av Tjust

Smaka på Tjust är ett evenemang som syftar till att samla företagare, enskilda, föreningar och organisationer och alla goda krafter inom turism, konsthantverk, kultur samt småskalig produktion av livsmedel och måltider i ett nätverk för att gemensamt utveckla Smaka på Tjust till årets viktigaste evenemang kring temat skördefest.

Bli stödmedlem och visa ditt personliga engagemang

Genom att bli medlem i Smaka på Tjust ideell förening talar du om för oss att du uppskattar våra idéer. Du får då del av all information och alla inbjudningar som föreningen skickar ut till sina medlemmar (via epost).       

Vår vision

Smaka på Tjust ska vara en del i utvecklingen av Tjust som en attraktiv destination för turism och som en bygd med ett utvecklat småföretagande och kulturliv som erbjuder livskvalitet och service för kommunens innevånare och besökare.

Smaka på Tjust ska inspirera och stimulera företagare, organisationer och enskilda i Tjust, verksamma med produktion av livsmedel, måltider, konsthantverk, kultur och turism att utveckla sina företag och produkter med hänsyn till attraktion, kvalitet och tillgänglighet.

Smaka på Tjust ska lyfta fram och marknadsföra deltagarna och deras samlade utbud av produkter och tjänster vilket väsentligt bidrar till att öka omsättningen och lönsamheten i de medverkande företagen och organisationerna.

Smaka på Tjust är en bra idé, hur blir jag sponsor?

Deltagande företag och andra företag och institutioner kan visa sitt stöd till evenemanget genom att bli sponsor.

Som sponsor får du följande förmåner:

  • Ditt varumärke publiceras på framträdande plats i programmet och på hemsidan för Smaka på Tjust.
  • En sponsorplakett som kan placeras på synlig plats i din rörelse.

Kontakta projektgruppen för mer information!